Verblijf in een buitengewone chalet

De chalet ligt in één van de mooiste skistations van de Alpen, in het hart van het pittoreske dorpje Tignes les Brévières, op 1.650 meter hoogte. Met zijn perfecte locatie, kunnen in de chalet tot 8 personen verblijven, die allen zullen genieten van het fantastische panoramische zicht op de bergachtige omgeving. 

Beschikbaar van zondag tot zondag of voor kortverhuur van minstens 3 nachten, zal deze luxueuze chalet aan al uw vereisten voldoen, rekening houdende met het feit dat er een groot deel optionele diensten voorgesteld worden, teneinde u hier het perfecte verblijf aan te bieden. 

In het winterseizoen hebt u toegang tot het gigantische skidomein l'Espace Killy, dankzij een snelle toegang tot de pistes en liften (télélift van Brévières), maar u kan ook kiezen om op de beginnerspiste in het dorp te blijven, met gratis teleski en met mogelijkheid tot skiles. Tijdens het zomerseizoen is deze locatie uitermate geschikt voor een actieve vakantie met talloze mogelijkheiden zoals mountainbike, hiking, fietsen, etc...

De chalet is gelegen in de residentiële buurt Belvédère, op korte afstand van alle faciliteiten in het hart van het dorp (winkels, pistes, liften, ...). 

Indien u bijkomende inlichtingen nodig hebt of indien u wenst te reserveren, aarzel niet ons te contacteren! 

De chalet

De chalet biedt u een hoog comfort en warm gevoel aan door zijn grootte, cachet en door zijn zorg besteed aan de keuze van de materialen. Met vier dubbele kamers verdeeld over drie niveaus, kan u hier comfortabel met 8 personen verblijven. Elke kamer beschikt over zijn eigen badkamer, met daarnaast een fantastisch zicht op de unieke omgeving. 

Als bewoner van de chalet, beschikt u over een zeer snelle internetverbinding en over een aantal, al dan niet optionele, voordelen en diensten. 

De chalet beschikt over:
  • een open en volledig uitgeruste keuken
  • een eetkamer met tafel voor 8 personen
  • een leefruimte met haard en terras
  • 4 dubbele kamers met elk hun privatieve badkamer
  • 2 staanplaatsen in een afgesloten box in de mede-eigendom
  • een verwarmde ski-locker
Huurprijzen
Inbegrepen diensten
Optionele diensten
490 euro / nacht in laag- en middenseizoen
600 euro/ nacht in hoogseizoen

Verhuur van zondag tot zondag in het hoogseizoen
Mogelijkheid tot kort verblijf van minimum drie nachten

De reservatiemogelijkheden 2019-2020 bevinden zich in de kalender onderaan

Skidomein Tignes les Brévières


Tignes les Brévières is een zeer authentiek en leuk skistation in de Franse Alpen, in het hart van l'Espace Killy. Met 96 skiliften en 137 pistes met een totale lengte van 300 km op 10.000 hectaren, kan l'Espace Killy als één van de mooiste en grootste skidomeinen van Europa beschouwd worden.

Gelegen op een hoogte van 1.550 meter, is het skistation Tignes les Brévières perfect verbonden met de stations Tignes en Val d'Isère door een netwerk van moderne en snelle skiliften. Een lift op enkele meters van de chalet brengt u naar de télécabine van Brévières, die toegang verschaft tot Tignes Le Lac (rode en blauwe pistes) en vervolgens tot Val d'Isère. 

Genietende van de volle ochtendzon, beschikt het dorp Brévières over zijn skischool en zijn beginnerspiste met gratis skilift.

img tyls

Beschikbaarheden